Upptäck allt om Mästare Cheng: Netflix, IMDb och mer!

Mästare Cheng är en underhållande och charmig film som har blivit populär på Netflix. Den här artikeln kommer att utforska allt du behöver veta om Mästare Cheng, inklusive var du kan titta på den och hur den har mottagits av publik och kritiker.

Mästare Cheng på Netflix

Mästare Cheng finns tillgänglig för streaming på Netflix, vilket gör det möjligt för användare att enkelt titta på filmen när som helst och var som helst. Netflix erbjuder en stor variation av filmer och serier, och Mästare Cheng är en av de senaste tillskotten till deras bibliotek.

För att titta på Mästare Cheng på Netflix, behöver du en prenumeration på Netflix-tjänsten. Du kan antingen välja deras grundläggande plan som ger dig tillgång till en skärm samtidigt eller uppgradera till deras Standard- eller Premium-paket för att få fler skärmar och högre bildkvalitet.

Mästare Cheng på IMDb

IMDb är en populär webbplats som samlar information och betyg om filmer, TV-program och skådespelare. På IMDb kan du hitta allt du behöver veta om Mästare Cheng, inklusive regissör, skådespelare, releasedatum och betyg från användare och kritiker.

Mästare Cheng har fått positiva betyg från användare och kritiker på IMDb. Det har blivit känd som en hjärtlig och humoristisk film som passar för hela familjen. Med IMDb kan du också upptäcka andra filmer och TV-program som liknar Mästare Cheng, baserat på dess genre, skådespelare och regissör.

Mer om Mästare Cheng

Mästare Cheng är en kinesisk film från 2019, regisserad av Måns Mårlind och Björn Stein. Filmens huvudroll spelas av Bai Ling, som spelar en kinesisk mästerkock som hamnar i en liten by i södra Frankrike.

“Mästare Cheng är en hjärtlig och välsmakande film som kombinerar kulturkrockar, matlagning och gemenskap.” – Filmtidningen

Filmen fokuserar på hur Matmakaren Cheng förändrar den lilla byn med sin passion för matlagning och hennes förmåga att skapa en stark samhörighet bland lokalbefolkningen. Mästare Cheng är en inspirerande berättelse om att hitta gemenskap och lycka genom mat.

Sammanfattning

Mästare Cheng är en charmig och underhållande film som kan upptäckas på Netflix och IMDb. Med dess intressanta blandning av matlagning, kulturkrockar och gemenskap har filmen blivit populär bland både publik och kritiker. Om du letar efter en feelgood-film att njuta av, bör du definitivt ge Mästare Cheng en chans!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är “Mestari Cheng” för film?

“Mestari Cheng” är en film som finns tillgänglig på Netflix och är regisserad av Mika Kaurismäki.

När släpptes “Mestari Cheng”?

“Mestari Cheng” hade premiär år 2019.

Vilket betyg har “Mestari Cheng” på IMDb?

“Mestari Cheng” har ett betyg på 6.5/10 på IMDb.

Vem spelar huvudrollen i “Mestari Cheng”?

Huvudrollen spelas av Pak Hon Chu i “Mestari Cheng”.

Vilken genre tillhör “Mestari Cheng”?

“Mestari Cheng” är en dramakomedi.

Var kan jag streama “Mestari Cheng”?

“Mestari Cheng” kan du streama på Netflix.

Hur länge varar “Mestari Cheng”?

Speltiden för “Mestari Cheng” är 1 timme och 54 minuter.

Vilka språk talas i “Mestari Cheng”?

I “Mestari Cheng” talas huvudsakligen mandarin och finska.

Är “Mestari Cheng” baserad på en sann historia?

Nej, “Mestari Cheng” är inte baserad på en sann historia.

Vem är producenten av “Mestari Cheng”?

“Mestari Cheng” är producerad av Mika Kaurismäki och Markus Selin.

Artiklen Upptäck allt om Mästare Cheng: Netflix, IMDb och mer! har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser